Loading...

Anja Kluifhooft

Beste bezoeker,

De afgelopen periode hebben we verschillende vragen ontvangen naar aanleiding van de naamsverandering van ons uitvaartcentrum in Ommoord. Voor velen was Uitvaartcentrum Van Mourik een vertrouwd beeld in de wijk. Graag lichten wij deze ontwikkeling aan u toe.

Het uitvaartcentrum voldeed al een tijdje niet meer aan de eisen van deze tijd. Om een uitstekende dienstverlening te kunnen blijven leveren was een grondige verbouwing noodzakelijk. Met een dergelijke verbouwing is een flinke investering gemoeid, die voor Van Mourik alleen niet op te brengen was.

We streven naar de beste kwaliteit voor onze klanten en hebben daarom een samenwerkingspartner gezocht en deze gevonden in Monuta. In de wijken Ommoord, Zevenkamp en Alexanderpolder wonen veel Monuta-polishouders waardoor ons uitvaartcentrum een aantrekkelijke locatie is gebleken. Monuta heeft het beheer van het uitvaartcentrum van ons overgenomen en samen hebben we de verbouwing gerealiseerd.

Van Mourik kan haar klanten weer verwelkomen in een nieuwe en frisse ambiance met alle faciliteiten die vandaag de dag bij een uitvaart komen kijken. Buiten een nieuwe pandeigenaar en een andere naam op de gevel is er verder niets veranderd. Wij verzorgen nog steeds kwalitatieve uitvaarten voor een scherp tarief.

U bent van harte welkom om het vernieuwde uitvaartcentrum te komen bezichtigen. Heeft u naar aanleiding van dit bericht nog vragen? Schroomt u niet contact met ons op te nemen.

Wij staan u graag te woord.

Met vriendelijke groet,

Anja Kluifhooft

Zijn we echt voordelig? Gebruik onze prijscalculator en bereken de kosten van de uitvaart.

Prijs berekenen