Houder Keurmerk Uitvaartzorg

Omdat wij de kwaliteit van onze dienstverlening belangrijk vinden, is Van Mourik Uitvaartverzorging gecertificeerd met het Keurmerk Uitvaartzorg. Dit keurmerk bestaat sinds december 2006 en is in het leven geroepen om de uitvaartbranche in Nederland nog transparanter en betrouwbaarder te maken.

Het Keurmerk Uitvaartzorg biedt nabestaanden zes zekerheden, waardoor zij meer duidelijkheid hebben over de kwaliteit van de uitvaartonderneming. Alleen uitvaartondernemingen die aan deze zes eisen voldoen, komen in aanmerking voor het keurmerk. Elk jaar toetst een onafhankelijke instelling of zij nog altijd aan de hoge kwaliteitseisen voldoen.

 • Helderen afspraken over uitvoering

  De uitvaartverzorger legt alle ge- maakt afspraken schriftelijk vast. Ook wanneer deze later veranderen. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

 • Transparante kostenbegroting

  Ook de gemaakte prijsafspraken legt de uitvaartondernemer schriftelijk vast, inclusief latere wijzigingen.

 • Goede organisatie van de uitvaart

  De uitvaartverzorger garandeert een correcte uitvoering van de uitvaart van begin tot eind. En stelt voor elke uitvaart een uitgebreid dossier samen.

 • Bekwaam personeel

  Het personeel van de uitvaartverzorger is gekwalificeerd. Een uitvaartleider moet per jaar 50 punten verzamelen, waarbij hij tenminste 25 uitvaarten per jaar geregeld en/of uitgevoerd heeft in de laatste 2 jaar. Zo kunt u erop vertrouwen dat uw uitvaart in goede handen is.

 • Doelmatige klachtenafhandeling

  De uitvaartverzorger hanteert een adequate klachtenafhandelingsprocedure. Wanneer de klacht niet in samenspraak tussen de uitvaartverzorger en de opdrachtgever kan worden opgelost, wordt de klacht in behandeling genomen door de Stichting Klachteninstituut Uitvaartwezen.

 • Klanttevredenheidsonderzoek

  Iedere Keurmerkhouder voert elk jaar een klanttevredenheidsonderzoek uit. Op basis van de resultaten van dit onderzoek past de uitvaartverzorger waar nodig de dienstverlening aan.

Zijn we echt voordelig? Gebruik onze prijscalculator en bereken de kosten van de uitvaart.

Prijs berekenen