Uitvaartcentrum van Mourik

Uitvaartcentrum van Mourik is onlangs volledig gerenoveerd. Met de renovatie voldoet het pand aan alle moderne eisen van deze tijd. De verschillende ruimten hebben een warme, huiselijke uitstraling. Er is plaats voor het houden van rouwdiensten tot ruim 100 personen. De ervaren medewerkers staan garant voor een perfecte dienstverlening.

Rouwkamer

Uitvaartcentrum Van Mourik staat 24 uur per dag klaar voor uw gebruik. Er zijn namelijk twee aparte rouwkamers voor permanent bezoek. Met een speciale magneetsleutel krijgt u toegang tot het pand. Zo kunt u gehoor geven aan uw eigen wensen om in volstrekte privacy bij de overledene te waken of de overledene te bezoeken. Ook bij de andere opbaarkamers zijn tussentijdse bezoeken mogelijk; dit na telefonische afspraak. Wij zorgen dan dat er een medewerker aanwezig is om u te kunnen helpen.

Bereikbaarheid

Uitvaartcentrum Van Mourik ligt op de hoek van de Kamerlingh Onnesweg en de President Rooseveltweg in de Rotterdamse wijk Ommoord. Het gebouw is goed bereikbaar per openbaar vervoer.

    • Metrostation Binnenhof (loopafstand 5 min.)
    • Buslijn 35 Uitstappen bij bushalte Droogbloem (2 min. lopen)

Ook met eigen vervoer is het rouwcentrum goed bereikbaar. Er is ruime parkeergelegenheid langs de Kamerlingh Onnesweg en op de naburige Zernikeplaats.

“Ik heb bewust gekozen voor uitvaartcentrum Van Mourik. Mijn vader rustte vaak even uit op het bankje voor de deur wanneer hij boodschappen ging doen.”

Shareen Zebeda
Rotterdam

Zijn we echt voordelig? Gebruik onze prijscalculator en bereken de kosten van de uitvaart.

Prijs berekenen